Alexei

Alexei

Hoi allemaal, maak kennis met Alexei.
Alexei is een zeer jong mannetje dat in Oekraïne op straat is gevonden. Hij is nu 3 maanden oud en dus nog heel kwetsbaar, zeker in zijn huidige leefsituatie. Alexei heeft jou nodig om een kans te hebben om te overleven. In Oekraïne is het winterweer namelijk heel vroeg begonnen en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Alexei maakt vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in haar eigen land. Daarom kan hij alleen maar hopen op een warme mand in Nederland of België.

Dit lieve mannetje is sociaal en door zijn leeftijd kan hij alles nog leren zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Ook moet hij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet hij ongetwijfeld heel graag. Alexei kan eind december naar Nederland komen. Hij is dan 4 maanden en zo goed als afgebakken: hij heeft zijn vaccinaties gehad en hij is gechipt, ontvlooid en ontwormd.
Als je Alexei adopteert is het win-win: hij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!

Bekijk ook de pagina Haal een Little Tiger of een Little Wolve uit de bittere kou!