Wij hebben hulp nodig! Welke kattenliefhebber wil ons team komen versterken?

Stichting Little Tigers redt katten uit o.a. Spanje en zoekt huisjes voor hen in Nederland en België. We werken met een klein team van vrijwilligers die voor elke kat een zo goed mogelijke match willen maken. Dat betekent dat de potentiële adoptant gebeld wordt, om te horen wat die zoekt in een kat en wat die de kat kan bieden. Daarmee proberen we een goede match te maken. We geven dan bijvoorbeeld ook advies over de introductie van de nieuwe kat bij de andere katten/dieren in huis.

We willen ook graag weten hoe het gaat ná de plaatsing:  of alles goed gaat, of er nog vragen zijn van het nieuwe baasje of hij/zij nog advies van ons nodig heeft, enzovoorts. Voor deze nazorg zoeken we een nieuwe vrijwilliger (m/v)!

Wie zoeken we?

  • Een kattenliefhebber die achter de doelstelling van Little Tigers staat en katten een kans wil geven op een goed leven.
  • Iemand die verstand heeft van kattengedrag en het leuk vindt om mensen hierover te adviseren. Je kunt natuurlijk altijd overleggen met de collega-vrijwilligers als je vragen hebt.
  • Iemand die het leuk vindt om mensen op te bellen en te luisteren naar hun verhalen over de nieuwe kat, en die daar natuurlijk tijd voor heeft.
  • En iemand die dan terug wil koppelen aan de rest van het team en de vrijwilligers in het buitenland waar de kat vandaan komt, hoe het met de kat gaat in het nieuwe huisje.

Wat levert het jou op?
Onze grote dank, heel blije adoptanten die goed op weg geholpen worden, deelname aan een fijn team van vrijwilligers, en natuurlijk de wetenschap dat je helpt om katten uit het buitenland een heel mooi leven te geven!