Help Arantza zwerfkatten op tijd te laten steriliseren en castreren.

Het is bijna weer zover: dan breekt het ‘kittenseizoen’ aan in Spanje. Elk jaar worden er talloze kittens in het wild geboren. Dat komt omdat katteneigenaren hun katten niet laten steriliseren/castreren en omdat de Spaanse overheid er weinig aan doet om het zwerfkattenprobleem aan te pakken. De nieuwe kittens hebben vrijwel geen kans op een goed leven. Slechts een handjevol kan door de vrijwilligers worden gered. De zwakste katjes gaan het niet redden. En degene die overleven gaan vervolgens zelf weer nestjes krijgen. Hierdoor blijft het probleem in stand

Met jullie hulp willen we deze cirkel doorbreken. Daarom gaan we Arantza van het asiel in Ayamonte, Spanje, dit jaar helpen. We gaan haar financieel ondersteunen bij de sterilisatie van minimaal 10 katten, voordat het kittenseizoen losbarst. De kosten zijn gelukkig te overzien: voor €36,00 helpt u al een poes te steriliseren en voor €25,00 wordt een kater gecastreerd. Elk bedrag is welkom. Arantza maakt een foto van elke geholpen kat, met daarbij een kaartje waarop uw naam staat.

Help Arantza met haar goede werk en stort uw bijdrage op bankrekening NL58 SNSB 0956 9884 07, op naam van Stichting Little Tigers of doneer via PaypalVermeld s.v.p. bij uw donatie ‘Actie Arantza’. Namens Arantza en haar team van vrijwilligers heel hartelijk dank voor uw steun!

Resultaat Veilingactie

???? Een fantastisch resultaat!!! ????

De sterilisatieactie voor het asiel in Ayamonte is afgelopen. We hebben de balans opgemaakt en zijn beduusd van het resultaat… De veiling en de donaties voor deze actie hebben een totaalbedrag van bijna €400 opgebracht! Dit is veel meer dan we hadden verwacht of gehoopt. Iedereen die heeft bijgedragen enorm veel bedankt!

We houden jullie via onze facebookpagina op de hoogte van de sterilisaties die dankzij jullie inleg kunnen worden verricht. Elke sterilisatie voorkomt een hoop dierenleed én geeft een zwerfkat een kans op een beter leven. Nogmaals heel veel dank!

We nemen contact op met degenen die op de objecten hebben geboden. De spulletjes komen zo snel mogelijk jullie kant op!
????????